Nieuwe hijsbok

16 mei 2019

Vanaf vandaag nieuw in ons assortiment: De EuroJib hijsbok. Deze hijsbok is in gebruik genomen als extra hulpmiddel voor onze reeds nieuwe meeneemheftruck. Samen moet dit duo in de toekomst meer mogelijkheden gaan bieden voor klanten. Daarnaast kan de hijsbok goed gecombineerd worden met onze glaszuiger en beton-bandenklem. Bent u benieuwd wat deze hijsbok voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Nieuwe meeneemheftruck in gebruik genomen

22 februari 2019

Vanaf volgende week deze krachtpatser in ons assortiment. Met deze machine gaan we onze klanten nog beter van dienst zijn. Glasbokken, trappen, staalbalken, pallet werk, groenvoorziening, enz. op de plek te krijgen voor de kranen. Deze is 4x4 uitgevoerd en tilt 2100kg. Trots dat deze aanvulling, aan onze klanten te kunnen bieden. 

Compactkraan C1 in bedrijfskleuren

14 mei 2018

Onze compactkraan is nu operationeel in onze eigen bedrijfskleuren, voor meer informatie over deze kleine krachtpatser zie ons assortiment. Hieronder ziet u een aantal foto's van onze nieuwe C1:

Nieuwe compactkraan C1

6 maart 2018 - Rijssen

Sinds week 10 heeft NDB compactkraan verhuur haar nieuwe compactkraan C1 in gebruik mogen nemen. De nieuwe compactkraan is gelijk ingezet tijdens een assemblageklus voor een klantrelatie. De nieuwe compactkraan is de kleinste krachtpatser in de compactkranen serie en beschikt maar liefst over een hijscapaciteit van 780kg. Dit alles terwijl de compactkraan nog geen meter breed is en dus ideaal te gebruiken is op krappe locaties. Bekijk de C1 pagina binnen ons assortiment voor verdere specificaties van de compactkraan, voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! Hieronder ziet u de C1 compactkraan aan het werk:  

Sponsor

NDB Bouw is Sponsor van voetbal team Excelsior D3 uit rijssen!

 

We wensen de jongens ook komend seizoen heel veel succes en plezier in de komende wedstrijden, uiteraard zijn wij erbij.

 

 

 

 

Nieuwe aanhanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwe Hapert aanhangwagen is afgeleverd door Niekolaas aanhangwagens uit Vriezenveen.

 

Deze tandemas Machine transporter zal gebruikt worden voor het transport van onze Mini hijskraan, ook is het uiteraard mogelijk om andere machines bv; mini graver, of div andere goederen op deze aanhanger te vervoeren.

De afmetingen van de aanhanger zijn 300 X 150 cm en een netto laadvermogen van 2800kg.

 

 

Nieuwe bus

 

Onze nieuwe sprinter afgeleverd door Mercedes Baan Rijssen,

de belettering is uitgevoerd door Marnix sign uit Rijssen.